Si estàs a punt de vendre la teva casa hauràs de presentar al notari alguns documents que acreditin que, ets el propietari de l'immoble i que aquest està lliure de gravàmens. En el blog de Canals Serveis Immobiliaris, t'informem de tota la documentació que no t'ha de faltar, per concretar la venda del teu immoble.

Julio 01, 2020
Compartir en facebook twitter whats app

A Canals Serveis Immobilaris volem ajudar-te per que, a l'hora que signar el teu primer contracte de lloguer, no et deixis res per determinar. Els contractes d'arrendament, són els documents que marcaran la relació contractual que adquirirem amb l'arrendador, determinant el conjunt d'obligacions, compromisos i responsabilitats que les dues parts adquireixen durant el temps de vigència de l'contracte. La importància que això té, ens obliga a recordar-te que prestis atenció a la redacció d'ell mateix i t'asseguris que recull tota la informació necessària.

Junio 24, 2020
Compartir en facebook twitter whats app

Comprar un habitatge constitueix una de les majors inversions que realitzaràs en la teva vida. Això motiva que, per a protegir la inversió que has realitzat, sigui aconsellable contractar una assegurança per a la llar. Si a més, després d'un temps, destinaràs aquesta propietat per a llogar-la, les raons s'incrementen i des de Canals Serveis Immobilaris t'explicarem per què.

Junio 22, 2020
Compartir en facebook twitter whats app

Si parlem d'estils decoratius, se'ns vénen moltes opcions al cap. Però, si a més li afegim a aquesta referència la paraula Catalunya, el primer que se'ns ocorre és mediterrani. Aquest estil ha guanyat moltíssims adeptes en els últims anys. Per això, des de Canals Serveis Immobilaris, volem explicar-te quines són les seves claus i com aconseguir adaptar-ho a la teva casa de Cerdanyola.

Junio 17, 2020
Compartir en facebook twitter whats app

La teva nova casa de Cerdanyola requereix d'un conjunt de subministrament perquè puguis viure còmodament. Un dels quals resulten imprescindibles és el del gas. Una mala instal·lació, pot generar-te grans i continus problemes. Raó per la qual, des de Canals Serveis Immobilaris, et recordarem què pot ocórrer en la teva llar si no realitzes un adequat manteniment.

Junio 15, 2020
Compartir en facebook twitter whats app

Quan compres un habitatge, una de les primeres qüestions que has d'atendre, és donar d'alta els subministraments energètics. Amb això ens referim als serveis de llum, aigua i gas que necessitaràs. Per a poder agilitzar el procés d'alta, et recomanem que t'acostis a l'oficina més pròxima. Una vegada que hagis realitzat tots els tràmits necessaris, signaràs un contracte que contindrà un conjunt de clàusules. Aquestes recullen una sèrie de drets i obligacions que han de respectar-se, tant per part de la companyia subministradora, com per la del consumidor.

Junio 10, 2020
Compartir en facebook twitter whats app

Si et pares a analitzar on inverteixes els teus diners cada mes, segurament et sorprendràs. Moltes de les teves despeses tenen un caràcter fix, com ara: la hipoteca, les assegurances mèdiques privades, les classes particulars dels nens. De manera que no pots disminuir-los. No obstant això, hi ha uns altres que sí que es poden controlar i reduir.

Junio 08, 2020
Compartir en facebook twitter whats app

Com és sabut a causa de les insistents i dolentes notícies que hem estat patint durant el període de confinament les TV han pogut ficar-nos totes les pel·lícules alemanyes qualificades de “castanyes” però, no teníem remei de salvar-nos excepte amb les plataformes digitals, que han augmentat de manera exponencial durant el període de confinament.

Mayo 06, 2020
Compartir en facebook twitter whats app

El passat 5 de febrer es va ratificar el Decret 17/2019, de mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge, i cal que a partir d’ara tinguis en compte especialment les relatives a la publicitat i ofertes així com la menció contractual a l’Índex de Referència, perquè afecten de forma directa a la comercialització dels habitatges en lloguer.

Marzo 06, 2020
Compartir en facebook twitter whats app

NOTICIAS RECIENTES

Coneix els documents necessaris per vendre la teva casa
Julio 01, 2020
Els tres imprescindibles per decorar una habitació infantil compartida
Junio 29, 2020
Els indispensables d'un contracte de lloguer
Junio 24, 2020
Gaudeix dels beneficis que ofereixen les assegurances per al teu habitatge en lloguer
Junio 22, 2020
Deixa’t portar per l’estil mediterrani
Junio 17, 2020
Cuida la teva instalació de gas per a evitar accidents
Junio 15, 2020
Aspectes que has de conèixer abans de contractar la teva companyia elèctrica.
Junio 10, 2020
Julio 2020
Junio 2020
Mayo 2020
Marzo 2020
Febrero 2020
Enero 2020
Junio 2014
Julio 2013
Marzo 2012

SUSCRÍBASE

Para recibir notificaciones de nuestras Noticias a través de su correo electrónico:

Infogestión medios