3 beneficis del Tour Virtual que et permetran vendre la teva casa ràpid

Com molts ja sabeu, a la nostra immobiliària de Cerdanyola hem incorporat una novetat a l’abast de tots els propietaris que vulguin llogar o vendre la seva casa ràpid. A què ens referim? Al Tour Virtual! 

Una eina que compta amb una gran quantitat de beneficis que incrementen la rapidesa de venda i lloguer.

Aquestes són els avantatges que brinda el Tour Virtual als propietaris que volen vendre la seva casa ràpid

El tour virtual es considera una estratègia de venda del sector immobiliari molt efectiva. Quins beneficis ofereix?

1. És un valor afegit de la propietat

Quan es posa un habitatge a la venda o en lloguer, cal pensar sempre des del punt de vista del comprador/arrendatari. Oferir-li facilitats i comoditats sempre és un plus.

Amb el Tour Virtual li estem brindant la possibilitat d’entrar i inspeccionar l’habitatge amb tot luxe de detalls des del sofà de la seva casa. Una eina a la qual podrà accedir sempre que vulgui.

vender casa rápido en cerdanyola

2. Ens serveix per a filtrar interessats

Les visites de qualitat són les que compten. I segons s’ha demostrat, els compradors que contacten després de veure un anunci d’un habitatge amb Tour Virtual tendeixen a ser potencials compradors de qualitat. Pel que l’eina ens serveix per a filtrar a persones realment interessades. 

En canvi, moltes vegades passa que, clients que acudeixen a veure un immoble que únicament tenia fotos, s’adonen que “no és el que esperaven trobar-se”. 

Això no passa amb el Tour Virtual, ja que en ell es recorre l’habitatge al complet mostrant totes les estades, proporcions i distribució.

3. Permet projectar-se en l’immoble

Com us avançàvem en el punt anterior, el Tour Virtual permet al comprador fer-se una idea real de les estades i de la distribució de l’habitatge. I res és més important que la primera impressió i el poder fer-se una idea de com és per dins. 

Una informació realment valuosa que permet al client projectar-se clarament en ell. Recórrer els passadissos, entrar a les habitacions, accedir a la cuina… Té l’oportunitat d’imaginar-se com seria el seu dia a dia vivint allí.

Com a conclusió, podem afirmar que la publicació d’un anunci amb Tour Virtual es converteix en visites de qualitat. I a major nombre de visites de qualitat, més probabilitats que es produeixi la venda.

Us deixem un exemple d’un dels nostres Tours Virtuals.

tour virtual inmobiliaria cerdanyola

Vols vendre la teva casa ràpid a Cerdanyola o Ripollet? Contacta’ns, aposta pel Tour Virtual i aconsegueix el teu objectiu molt abans del que esperes!

Instagram: @serveisimmobiliariscanals