5 canvis que milloren qualsevol terrassa

Crear una terrassa amb estil és molt més senzill del que imagines. Treu-te del teu cap la idea de que la terrassa tradicional és la que necessita grans espais per poder aprofitar-la.

A la teva terrassa pati balcó o finestra fins i tot pots crear un racó acollidor que s’adapti al teu espai i als teus gustos. A Canals Serveis Immobiliaris t’enumerem alguns consells per aprofitar la teva terrassa.

Protegeix-te del sol. Has de tenir en compte les qualitats més característiques d’aquesta estació com són el sol, els dies llargs i les altes temperatures. És per això que el primer que necessitaràs per decorar la terrassa a l’estiu és crear una zona d’ombra.

Sabem que l’exposició als rajos UV pot ser perillosa per a la pell a més de que de vegades ja resulta molest passar massa hores sota el sol per la qual cosa necessitarem d’una pèrgola per protegir-nos.

Utilitza mobiliari adaptat als canvis climàtics. D’altra banda també has de tenir en compte utilitzar mobles resistents al sol. Recorda que estem en un nivell més alt pel que el sol dóna amb més intensitat i això pot descolorir i causar danys en els mobles que no estiguin preparats per resistir-ho.

És una bona ocasió per estrenar la teva barbacoa. Comptar amb una barbacoa en la terrassa també és una excel·lent proposta per a l’estiu. Aquesta és una època de l’any on la majoria de les persones estan de vacances pel que no falta l’ocasió on et reuneixis amb amics o familiars per celebrar una barbacoa i menjar a l’aire lliure.

Si no tens piscina hi ha solució. Per descomptat si tens una piscina en la terrassa aquest és el moment de preparar-la per poder donar-nos refrescants banys en les tardes caloroses d’estiu. Si en canvi encara no comptes amb una d’elles no necessàriament has de recórrer a una piscina d’obra sinó que és molt més senzill i econòmic comprar una piscina de lona o piscina desmuntable per gaudir en aquesta temporada i després tornar-la a guardar.

Decora-la i no passis per alt els detalls. Aquest aspecte estiuenc que busquem en la nostra terrassa ho crearem mitjançant la implementació d’accessoris i tèxtils. Utilitza elements per a aportar color a la terrassa i agregar estampats divertits i relacionats amb l’estiu.

És una bona opció decorar la teva terrassa amb un estil mariner ja que això ens faria sentir que estem gaudint d’una terrassa propera al mar.