Avantatges de comprar un pis per a llogar-lo a la nostra immobiliària a Ripollet

Estàs pensant a comprar un pis per a llogar-lo? Des de Canals, immobiliària de referència a Ripollet i Cerdanyola, us expliquem totes les avantatges que presenta aquesta decisió.

4 avantatges de comprar un pis per a llogar

Comprar un pis per a llogar-lo és una de les fórmules d’inversió més interessants i comunes al nostre país. Una decisió que està en alça i que permet al propietari treure benefici a curt i llarg termini.

  • Pots aconseguir una rendibilitat de fins a un 7%. Per a això és important que a l’hora de comprar, tinguis en compte el tipus d’habitatge, el seu estat, les prestacions de les quals disposa, la zona i el barri.
  • Et convertiràs en propietari d’un immoble, per la qual cosa incrementaràs el teu patrimoni mentre li treus rendibilitat.
  • Podràs deduir-te les rendes i les despeses associades a l’immoble en la declaració de la renda.
  • Disposaràs d’un ingrés fix mes a mes que podràs destinar a pagar la hipoteca, a cobrir despeses o a estalviar, en funció de les teves necessitats.

Comprar un pis a Cerdanyola o Ripollet per a posteriorment llogar-lo es considera una bona inversió. I és que aquests dos municipis compten amb una demanda molt alta de lloguers. 

Es tracta de dues localitats molt pròximes a universitats, ben comunicades per a desplaçar-se al lloc de treball i amb una excel·lent qualitat de vida, per la qual cosa la demanda d’arrendaments és molt recurrent.

alquilar piso en ripollet

Comprar un pis per a llogar-lo requereix d’uns certs tràmits per partida doble. Primer els que fan referència a la compra, i després, els del lloguer.

Si vols que totes dues operacions es donin de manera segura, transparent i rendible, et recomanem que apostis per professionals experts en la zona.

A Canals portem més de 30 anys gestionant operacions de compravenda, som autèntics coneixedors de la zona i comptem amb una gran experiència en el sector.

No dubtis a contactar amb la nostra immobiliària a Ripollet, els nostres assessors s’encarregaran d’ajudar-te perquè puguis treure la major rendibilitat a la teva inversió.