Els 5 avantatges de llogar un pis a Ripollet

Llogar un pis o vendre’l, és una de les decisions a les que s’enfronten diàriament molts propietaris. Una bona manera de trobar la resposta, és analitzar els avantatges que totes dues opcions aporten. Com us hem comentat en moltes ocasions, el lloguer a Ripollet i a Cerdanyola té molt bona sortida. És per això que en l’article d’avui, ens centrarem en l’arrendament i analitzarem els avantatges que té llogar un pis per al propietari.

Aquestes són els avantatges de llogar un pis per al propietari

Cada vegada són més els propietaris que, després d’analitzar els veritables avantatges que poden obtenir amb el lloguer dels seus habitatges, aposten per l’arrendament. 

I és que es tracta d’una opció perfecta si es vol obtenir una rendibilitat a llarg termini per aquestes propietats.

alquilar piso en ripollet

1. Continues tenint l’immoble en propietat

Amb l’arrendament, únicament es transfereix la usabilitat d’aquesta. Una opció que et permetrà poder disposar d’ella en un futur i que et garantirà continuar mantenint el teu patrimoni mentre li treus rendibilitat.

2. Obtenció de beneficis

Amb el lloguer d’una propietat, t’assegures una renda mensual. Un ingrés extra que pot ser perfecte per a alleujar despeses, per a ajudar-te amb el pagament de la teva hipoteca o per a qualsevol altre projecte que puguis tenir al cap. A més, al mateix temps, estaràs rendibilitzant la inversió de la compra que vas fer en el seu moment.

alquilar piso en ripollet

3. No sofreixes per una possible ocupació

Avui dia, comptar amb inquilins en una propietat, és una assegurança de protecció enfront de possibles ocupacions. 

4. Pot servir-te d’aval

Si estàs pensant a invertir o a dur a terme qualsevol altre projecte que necessiti de finançament; la propietat d’aquest habitatge pot servir-te com a aval davant les entitats bancàries.

5. T’assegures un manteniment de l’immoble

Comptar amb inquilins és la millor opció per a mantenir en bon estat un habitatge. En cas contrari, una propietat deshabitada sofrirà les conseqüències del pas del temps i el desús.

llogar pis a ripollet

A Canals comptem amb un equip especialista en el lloguer de pisos a Cerdanyola i Ripollet. Som grans experts locals, per la qual cosa coneixem perfectament la zona, el sector i les necessitats d’un propietari per a llogar el seu immoble amb seguretat i confiança.

Confiar en la nostra agència immobiliària de Cerdanyola és confiar en un servei íntegre, fiable i pròxim, que proporciona als propietaris protecció i tranquil·litat.

No dubtis a contactar-nos! Estem a la teva disposició per a assessorar-te i poder posar en lloguer el teu pis com més aviat millor. Preparat per a treure-li la major rendibilitat? T’esperem!