Els avantatges de vendre un pis a Ripollet

Si fa poc analitzàvem els avantatges que el propietari podia obtenir amb el lloguer d’un habitatge; avui volem fer el mateix, però posant el focus en una altra de les opcions immobiliàries: la venda. Vols saber quins són els avantatges dels que et beneficiaries a l’hora de vendre un pis a Ripollet? Te’ls expliquem!

5 avantatges de vendre un pis a Ripollet

La venda d’un immoble porta implícita uns certs avantatges que per contra, el lloguer no proporciona. Des de Canals, immobiliària a Cerdanyola líder en la venda de propietats, analitzem un a un els beneficis que obtindries si decidissis vendre el teu pis.

vender piso en ripollet

Liquiditat immediata

La venda d’una propietat et permetrà reunir una important quantitat de diners. Una opció magnífica si el teu objectiu és viure esplaiat, comprar-te un nou habitatge, liquidar la hipoteca o fer alguna inversió.

Revaloració

La venda d’un immoble pot convertir-se en una bona estratègia si amb el temps aquest s’ha revaloritzat i pots vendre’l a un preu major que quan el vas comprar. 

Oblidar-te de les despeses que un habitatge comporta

Com poden ser l’IBI, les taxes anuals, la comunitat de propietaris, etc.

Despreocupar-te del seu manteniment

Una propietat requereix atenció i manteniment perquè aquesta conservi el seu bon estat. Un fet que amb la venda no hauràs d’assumir.

Una bona opció

Si la casa que vols vendre és fruit d’una herència que comparteixes amb més persones, la venda pot convertir-se en la millor decisió. El lloguer compartit pot comportar problemes de gestió i maldecaps.

vendre pis a ripollet

Vendre un habitatge és la millor opció si estàs segur que en un futur no voldràs ni necessitaràs fer ús del pis o de la casa en qüestió.

De totes maneres, si dubtes entre llogar o vendre i vols que els nostres assessors estudiïn i valorin el teu cas per a aconsellar-te quina és la millor opció, no dubtis a posar-te en contacte amb Canals. Estarem feliços de poder ajudar-te!

Instagram: @serveisimmobiliariscanals