Gaudeix dels beneficis que ofereixen les assegurances per al teu habitatge en lloguer

Comprar un habitatge constitueix una de les majors inversions que realitzaràs en la teva vida. Això motiva que per a protegir la inversió que has realitzat sigui aconsellable contractar una assegurança per a la llar. Si a més després d’un temps destinaràs aquesta propietat per a llogar-la les raons s’incrementen i des de Canals Serveis Immobilaris t’explicarem per què pots gaudir dels beneficis que ofreixen les assegurances per al teu habitatge.

Com ja sabràs les asseguradores disposen de tota mena de serveis que s’adaptaran perfectament a les teves necessitats. Una de les grans novetats que ha estat ben acollida pels arrendadors és aquella pòlissa que garanteix el cobrament del lloguer.

Per a això es realitzarà un estudi previ de l’inquilí i si compleix els requisits es podrà executar la contractació. El benefici que aporten és que en cas d’impagament l’asseguradora abonaria les quotes fins al límit de temps que s’hagués estipulat.

Pel que fa a les assegurances de la llar una dels majors avantatges que aporten és que si per casualitat es provoca un incident que arribi a afectar altres propietats o persones la cobertura de responsabilitat civil ens evités haver de realitzar un gran desemborsament per a solucionar els danys ocasionats.

Igual que hem vist en el cas anterior no podem oblidar-nos que nosaltres també disposem de pertinences dins d’aquesta casa. El que aquesta sigui un segon habitatge i es trobi arrendada no li resta valor als mobles electrodomèstics i altres estris que puguem posseir.

Tenir-los assegurats davant possibles robatoris pujades de tensió danys per aigua o per foc permetrà que gaudim d’una major tranquil·litat i sapiguem que els nostres inquilins estan coberts.

A més si sofrissin una avaria saps que podràs tenir a un tècnic especialitzat que pot resoldre-la amb independència que falli el frigorífic o es trenqui una canonada. Comptar amb totes aquestes cobertures et permetrà estalviar tant en temps com en diners atès que no hauràs de pensar com resoldre l’incident que hagi ocorregut. Tan sols amb agafar el teu mòbil i marcar el número de la teva asseguradora aconseguiràs les atencions que necessitis.