Cal tenir una assegurança quan ets Llogater?

Quan vivim de lloguer acostumem a pensar que l’assegurança és cosa del propietari. Però ja sabem si en cas de problemes ens cobreix els nostres objectes personals? I si un petit desastre és culpa nostra i fem malbé l’habitatge o perjudiquem el veïnat?

Més ens valdrà tenir una assegurança si no volem patir.No és obligatori però…

Si pensem que el propietari només ha d’assegurar el continent mai està de més assegurar allò que és nostre el contingut i possibles perjudicis als veïns.

Sí que hi ha propietaris encantadors que ens aten- dran amablement quan els expliquem que el nostre fill ha trencat un vidre o que ens hem oblidat de tancar l’aixeta quan omplí- em la banyera i hem arruïnat el sostre del bany dels veïns de sota.

 Però també pot ser que ens diguin i amb raó que el llogater ha de pagar pel mal que ocasiona. Per això recomanem parlar d’aquesta qüestió en el moment de llogar l’habitatge.

El millor seria arribar a un acord i assegurar-se cadascun per la seva banda l’un pel continent i l’altre pel contingut per garantir que no es dupliquen cobertures sinó que es complementen.

Els propietaris que decideixen llogar un habitatge han de tenir present que cal avisar la companyia asseguradora d’aquest fet. No és el mateix si s’assegura la residència habitual que una que està llogada.

El millor seria modificar la pòlissa perquè no s’assegura el mateix en un cas o en l’altre i així s’estalvia sorpreses com que davant d’un sinistre l’asseguradora s’agafi a aquest pretext per no pagar.

Parlem? Contacta amb la nostra immobiliària de Cerdanyola, estarem encantats de conèixer-te!