Com llogar un pis a Cerdanyola en 7 passos

Llogar un pis a Cerdanyola, Ripollet o pels voltants pot ser molt senzill si confies en una immobiliària local de referència. Com sabeu, a CANALS comptem amb més de 30 anys d’experiència en el mercat immobiliari i en la zona. Una trajectòria que ens ha permès dissenyar un pla d’acció infal·lible adaptat al perfil dels nostres clients perquè lloguin el seu habitatge de manera ràpida i sense complicacions. Us ensenyem com llogar un pis en tan sols 7 passos!

Com llogar un pis a Cerdanyola en 7 passos? T’ho expliquem!

Són 7 els passos que seguim per a llogar un pis, des que ens arriba la sol·licitud per part del propietari interessat fins que signem el contracte de lloguer amb l’arrendatari.

1. Fixem el preu de lloguer. Els nostres agents realitzen una valoració econòmica de l’immoble tenint en compte el preu mitjà de mercat.

2. Comprovem la documentació necessària per part del propietari: registre de la propietat, cadastre, certificat energètic…

3. Realitzem un reportatge professional per a poder pujar l’anunci als portals de lloguer de pisos. Oferim també el servei de Home Staging.

4. Posem en marxa el nostre pla de màrqueting personalitzat per a cada cas. Dissenyem el material gràfic necessari i redactem i publiquem l’anunci, tant en la nostra web com en els principals portals del país.

5. Gestionem les visites amb els interessats, els ensenyem l’immoble i els expliquem les condicions de lloguer.

6. Quan ja tenim a l’inquilí, comprovem que tota la seva documentació compleix amb els requisits (nòmina, aval, etc…).

7. Preparem el contracte d’arrendament i coordinem la signatura.

cómo alquilar un piso

Es tracta d’un pla d’arrendament complet, efectiu i transparent en el que estem presents de principi a fi. Els nostres agents immobiliaris són els que s’ocupen d’absolutament tot perquè el propietari del pis de lloguer no s’hagi de preocupar absolutament de res, ni de gestions, ni de tràmits, ni de visites… Zero preocupacions, màxima efectivitat. 

T’interessa arrendar el teu habitatge? Contacta amb la nostra immobiliària Cerdanyola i lloga el teu pis amb les millors condicions!