Aspectes que has de conèixer abans de contractar la companyia elèctrica

Quan compres un habitatge una de les primeres qüestions que has d’atendre és donar d’alta els subministraments energètics. Amb això ens referim als serveis de llum aigua i gas que necessitaràs. Per a poder agilitzar el procés d’alta et recomanem que t’acostis a l’oficina més pròxima per a contractar la teva companyia elèctrica.

Una vegada que hagis realitzat tots els tràmits necessaris signaràs un contracte que contindrà un conjunt de clàusules. Aquestes recullen una sèrie de drets i obligacions que han de respectar-se tant per part de la companyia subministradora com per la del consumidor.

Avui ens centrarem en les companyies d”electricitat i des de Canals Serveis Immobiliaris et recordarem algunes qüestiones a valorar abans de signar el contracte.

En primer lloc has de recordar que com a consumidors tenim total llibertat per a poder triar l’elèctrica que més s’ajusti a les nostres necessitats. L’alliberament del mercat permet que puguem seleccionar quina companyia és la que volem que ens aporti el subministrament. No obstant això totes han d’oferir preus que estiguin regulats pel govern evitant així que les companyies posin valor al Quilowatt.

Els consumidors tenim l’oportunitat de triar que tarifa de llum contractar. Aquesta situació ha incrementat la competència existent afavorint que es realitzin contínues ofertes que permetin captar a nous clients. Raó per la qual et convidem que realitzis un estudi de la companyia que més et pot convenir fent ús d’alguns dels comparadors de preus que pots trobar per la xarxa.

El mercat elèctric ha canviat i el preu del quilowatt varia en funció del tram horari. Tal circumstància ha fet que abans que finalitzés el 2018 s’instal·lés gratuïtament comptadors intel·ligents en tots els habitatges. Aquests prenen mesures en temps real permeten controlar el consum que es realitza i aprofitar els moments del dia en què el preu del quilowatt és més rendible.

Finalment recorda que és obligatori que la factura es trobi desglossada i que s’indiqui que proporció del nostre consum és degut a cadascun dels conceptes reflectits.

Parlem? Contacta amb la nostra immobiliària de Cerdanyola, estarem encantats de conèixer-te!