Un dormitori per a cada estil

El dormitori és una de les habitacions de la casa on passem més temps i on habitualment realitzem menys canvis en la llar. A Canals Serveis Immobiliaris et facilitem algunes idees perquè puguis renovar i treure el màxim partit al teu dormitori sense realitzar excessius canvis. Comencem!

Estil romàntic

Per tenir un dormitori amb estil romàntic has de fer-te almenys amb un mirall per poder reflectir la llum de les espelmes o llums i donar una major sensació de profunditat a l’habitació. El llit és la pedra angular d’un dormitori romàntic per la qual cosa ha de ser revestida amb la millor roba de llit de seda o setí ja que són les teles perfectes per a llençols mantes i fundes de coixins. Els colors han de recordar els colors càlids d’amor com el vermell o rosa.

Estil minimalista

Menys és més. Comptar amb molts mobles i objectes decoratius és una forma de distracció visual ja que cada objecte atreu la nostra atenció. Tenir menys mobles i objectes decoratius és igual a menys estrès visual. Un dormitori minimalista pot calmar al que arriba agitat de la feina diària.

Tota nota excessiva o estrident és innecessària a l’hora de dormir. Les claus d’aquestes habitacions: colors neutres molta llum pocs mobles i decoració mínima corbes suaus i gran protagonisme de línies rectes.

Estil avantguardista

Les tendències més modernes i avantguardistes en la decoració de dormitoris es basen en el disseny de bon gust l’aprofitament d’espai i la il·luminació de l’ambient. El color blanc sempre és una aposta segura perquè fa els espais més lluminosos transmet calma i tranquil·litat i combina amb tot. El negre el vermell o el gris són colors que combinen a la perfecció i ressalten molt sobre el color blanc.