Estalvia diners amb la neteja de casa

Si et pares a analitzar on inverteixes els teus diners cada mes segurament et sorprendràs. Moltes de les teves despeses tenen un caràcter fix com ara: la hipoteca, les assegurances mèdiques privades, les classes particulars dels nens. De manera que no pots disminuir-los. No obstant això hi ha uns altres que sí que es poden controlar i reduir. Estalvia diners de la següent manera.

Una cosa a la qual no acostumem a parar-li atenció però en la que mensualment realitzem una gran inversió és en la neteja. Per això des de Canals Serveis Immobilaris volem ajudar-te amb una sèrie de consells que et serveixin per tenir tot net i que no et surti car.

No es pot començar a parlar d’estalvi domèstic sense tenir clars una sèrie de conceptes.

El primer és la qualitat del producte. En general et recomanem que optis per productes que tinguin major qualitat encara que puguin resultar una mica més cars que uns altres que compleixin la mateixa funció. Et garantim que si els uses adequadament rendibilitzaràs la teva compra.

Per a començar a notar-ho t’aconsellem que no malgastis els productes. Moltes vegades caiem en l’error de malbaratar-los perquè considerem que a més quantitat millor netejarem. Això és totalment fals. Per a evitar-ho llegeix-te les recomanacions d’ús del fabricador i aplica-les en el teu dia a dia.

Quan vagis a adquirir tot el que necessites et recomanem que optis per aquells productes que són multiusos. D’aquesta manera concentraràs la varietat que puguis tenir i evitaràs realitzar compres dobles. Un exemple clar d’això són els netejadors que poden ser utilitzats per a la neteja de sanitaris i per als terres.

D’altra banda tracta de no tirar innecessàriament els diners. Ens hem malacostumat a utilitzar paper de cuina i tovallons de paper com a elements d’ús diari. Això fa que hàgim de comprar-les gairebé mensualment. Per a evitar aquesta despesa pots optar per tornar a utilitzar els tovallons de tela i els draps de cuina.

En última instància recordar-te que no facis un mal ús dels teus productes. Tracta de minimitzar la seva utilització i optar per ells quan sigui necessari. És probable que només hagis de fregar el terra una vegada a la setmana i mantenir-lo.

Parlem? Contacta amb la nostra immobiliària de Cerdanyola, estarem encantats de conèixer-te!