4 avantatges d’instal·lar una banyera a casa

Si a casa tens espai suficient per a dos banys l’ideal és que combinis en un la banyera i en l’altre la dutxa. Però si no és així abans de prendre qualsevol decisió val la pena que pensis en els avantatges i inconvenients de cadascuna de les dues opcions. A Canals Serveis Immobiliaris repassem alguns dels avantatges d’instal·lar una banyera a casa.

La banyera ha estat present durant molts anys encara que últimament està sent relegada en favor del plat de dutxa. I és que la banyera ofereix uns avantatges que el plat de dutxa no pot oferir pel que segueix sent la preferida en algunes llars.

Avantatges d’instal·lar una banyera a casa: Espai de joc: si tens nens a casa és indiscutible que la banyera no únicament fa molt més fàcil la seva higiene diària sinó que a més es converteix en un espai de joc que agrada a tots els petits. Per a ells és sense dubtes la millor opció.

Moment de relax: si el que necessites és desconnectar alliberar la tensió diària i gaudir d’un bany repararador el teu espai és la banyera. Avui dia es fabriquen amb prestacions com hidromassatge spa formes ergonòmiques aromaterapia llums en l’aigua…

Contenidor d’aigua: la banyera pot ser de gran ajuda com a contenidor en les ocasions en què es talla o falta el subministrament d’aigua en la llar.

Safareig: gràcies a les seves dimensions la banyera resulta el lloc ideal per rentar objectes grans que no caben en cap aigüera de la casa.

Alguns consells que et facilitem:  Sigui quina sigui la teva decisió final hi ha alguns aspectes importants que no has d’oblidar: Pren bé les mesures de l’espai que disposes per decidir entre banyera o una dutxa.

Tingues en compte el canvi d’aixeteria que serà necessari si més endavant vols canviar de banyera a dutxa. Actualment la varietat d’estils i prestacions és molt àmplia i adaptable a tots els gustos i necessitats.

Quina de les dues opcions et convenç més? Explica’ns.