Els motius dels nostres clients per a triar la nostra immobiliària Cerdanyola

Un dels pilars fonamentals de la nostra immobiliària Cerdanyola són els nostres clients. El nostre principal objectiu és la seva satisfacció, per la qual cosa ens involucrem al màxim amb ells per a aconseguir els reptes marcats.

Ens agrada establir una relació pròxima amb tots i cadascun d’ells. Creiem que és la clau per a arribar a conèixer-los bé i així poder assessorar-los en allò que els interessa, ja sigui la venda de pisos, el lloguer de propietats, assessorament legal, la compra

Treballem sempre de la mà amb ells, mantenint una comunicació constant i informant-los de totes les novetats, canvis i progressos. 

I per descomptat, celebrem amb la mateixa il·lusió que ho fan ells els objectius complerts. I és que la seva felicitat és nostra major recompensa.

Després dels nostres gairebé 30 anys d’experiència, ens hem adonat que els nostres clients trien a Canals per: 

  • la proximitat
  • la professionalitat
  • la lleialtat
  • la màxima implicació
  • els resultats a curt termini
  • la ràpida capacitat de resposta
  • l’atenció cuidada
  • el compromís amb ells
  • el profund coneixement de la zona del Vallès

Voleu saber què pensen els nostres clients després d’haver confiat en la nostra immobiliària Cerdanyola?

immobiliaria cerdanyola

Aquests són alguns dels testimonis de clients que han confiat en Canals en els últims tres mesos: 

Javi V

Immobiliària molt professional. Servei i gestió molt bona i tracte encara millor! Gestionen el nostre pis en lloguer des de ja fa temps i la veritat és que qualsevol cosa que sorgeix sempre tracten d’ajudar-nos i solucionar-ho! Donar les gràcies a tot l’equip de professionals de Canals i especialment a la Marta que sempre s’implica en tot. 100% recomanable.

Mónica Planas Ortega

Hem llogat el nostre pis a través d’ells. Els vam escollir per les bones ressenyes que tenien i estem encantats, un tracte molt professional i alhora molt pròxim. Era la primera vegada llogàvem i ens ho van posar tot molt fàcil. La veritat és que ha anat tot rodat, súper competents i eficaços, ho recomano 100%.

Albert Fernández Cano

A uns dies de signar el contracte de lloguer com a propietari, només puc dir coses positives. Tant pel tracte professional com humà.

Ferran Montoya Salvans

Molt bona atenció i assessorament durant el lloguer, així com molt resolutius en qualsevol problema que pugui aparèixer, molt recomanable!

Iván Romera

De les millors immobiliàries de Cerdanyola. Molt professionals i molt pròxims. Inma ens va tractar excel·lent. Altament recomanable.

Iván Odd

Vam trobar una finca a Cerdanyola molt atractiva que estava en diverses agències, una d’elles Immobiliària Canals. Per proximitat, vam començar a demanar referències, ens van esmentar aquesta agència com a persones serioses, professionals i amb experiència, i així va ser, tot un èxit. Encara en mig d’una pandèmia, enllaçant les gestions de la hipoteca, i els protocols de la reserva, vam tenir totes les facilitats, i vam aconseguir la nostra casa somiada.

La sorpresa va venir després, un vici ocult que li dieun, quan el propietari ven una propietat amb algun defecte de forma, com poden ser humitats. Ni la immobiliària, ni nosaltres teníem constància. Espantats i decebuts, vam tenir tot el suport de la immobiliària, que es va fer càrrec de tota gestió de la reforma de la finca. Només puc dir, “encara sort “ que vam decidir fer la compra amb Immobiliària Canals, tracte humà, pròxim i seriós.

Moltes gràcies per la tranquil·litat, la gestió i sobretot per les vegades que ens vau dir “ no us preocupeu per res, aquí estem”. Per descomptat que us recomanarem, en aquests casos, es necessita el factor humà i vosaltres vau estar a l’altura. Gràcies a Imma i Juan Carles.

Iman el Gharbi

No dubtaria en recomenar aquesta agència. El seu personal és molt atent i professional, especialment la Marta, que ens està gestionant el lloguer i ho fa de meravella. Sempre disponible quan la necessites i super atenta als nostres dubtes i sol·licituds.

Raquel Gómez

Fantàstics professionals, molt resolutius, sempre amables i amb un somriure. T’ajuden en totes les gestions. He llogat el meu pis en menys d’una setmana, molt eficients, et donen confiança i seguretat. Moltes gràcies Marta per ocupar-te de totes les gestions encara que algunes no formin part de la teva feina.

immobiliaria cerdanyola

No ens surten les paraules per a agrair-vos, a tots els que ens heu escollit, la vostra absoluta confiança. 

Si tu també vols vendre pis a Cerdanyola, llogar o comprar, no ho dubtis. Contacta amb nosaltres! Estarem feliços de que et sumis a la nostra comunitat.

T’animem a que segueixis el nostre compte d’Instagram @serveisimmobiliariscanals !