Per què és bona idea llogar el meu pis a Cerdanyola amb immobiliària?

T’estàs plantejant demanar ajuda professional per a llogar el teu pis a Cerdanyola? Et donem 5 motius pels quals és una bona idea fer-ho.

Confiar en una agència immobiliària professional per a llogar un pis és una de les millors decisions que pot prendre el propietari perquè tot el procés es doni de manera reeixida.

Aquestes són els avantatges que obtindràs amb la nostra agència immobiliària

alquilar piso en cerdanyola

Encertem amb el preu de mercat.

Fixar un preu adequat és fonamental perquè l’arrendament es dugui a terme de manera ràpida. Els nostres assessors són els encarregats de valorar l’habitatge d’acord amb el mercat actual i fixar un preu just en funció de la zona i de les seves característiques.

Donem visibilitat a l’habitatge perquè arribi a clients potencials.

Que l’habitatge arribi als màxims interessats possibles augmenta de manera considerable la possibilitat que aquesta es llogui en el menor temps possible.

Si a això li sumem totes les eines que tenim a les nostres mans – fotografies professionals, Tour Virtual, difusió en Xarxes Socials i Newsletter, enviament a la nostra base de dades – l’èxit està garantit.

Filtrem als inquilins i triem al millor perfil.

Seleccionar un bon inquilí és un dels principals desitjos dels propietaris. Un perfil solvent, acurat i que pagui les quotes mensualment. 

A Canals duem a terme una selecció exhaustiva per a proporcionar als nostres clients la tranquil·litat que es mereixen.

Ens ocupem de tots els tràmits i aspectes legals.

Per a llogar un habitatge és necessari tenir al corrent una sèrie de documentació com posseir la cèdula d’habitabilitat, el certificat energètic, etc. A l’agència gestionem tota aquesta informació de manera àgil perquè el propietari no s’hagi de preocupar de res.

T’estalviem temps i preocupacions.

Sabem que per al propietari el seu temps és or i ocupar-se de tota la gestió pot ser un món per a ell. Deixar el procés en mans de professionals és la millor decisió per a dormir tranquil i oblidar-se de qualsevol preocupació.

Vols conèixer l’experiència que han tingut els nostres clients amb la nostra immobiliària de Cerdanyola a l’hora de llogar el seu pis? Et convidem a descobrir-la aquí!