Com renovar la teva llar per l’arribada d’un bebè

Les reformes impliquen transformacions i comporten grans despeses econòmiques. No obstant això encara que reformar la llar no estigui en el nostre llista de plans la situació moltes vegades ens obliga a adaptar-nos als nous esdeveniments. Estem parlant de la visita de la cigonya. Aquest és el moment en el qual has de planificar el teu futur i el de la teva llar. A Canals Serveis Immobiliaris t’ajudem a renovar els ambients de la teva casa per a l’arribada d’un bebè.

Seguretat

En molt poc temps el teu petit/a començarà a tocar tot el que estigui al seu al voltant. El temps passa volant i de sobte el teu bebè ja està gatejant. No t’oblidis de posar tapes i tancaments de seguretat per evitar el seu accés a cables solts endolls calaixos productes tòxics i objectes de punta.

Il·luminació

La il·luminació natural és molt important a l’habitació del bebè. És cert que no volem deixar que factors externs molestin els seus somnis. Per això escull llums incandescents per donar-li la sensació càlida i acollidora que necessita en l’ambient.

Decoració

Quan parlem de la decoració no tractem d’aconsellar únicament el color de la paret. El més important és que l’habitació sigui un lloc on el nen pugui explorar i sentir-se a gust. El mobiliari ha de ser compost d’artefactes de diferents formes i murals de diferents colors.

Neteja

Podria unir-se a la primera posició com un dels factors més importants del nostre llistat. La higiene de la casa és important quan es tenen nens a casa. Opta per utilitzar productes de neteja naturals.

Una idea és barrejar el vinagre o la llimona per a les neteges del dia a dia deixant els productes químics per les més complexes

Ventilació

No tinguis por de mantenir la finestra oberta per renovar l’aire de l’habitació del petit/a. Fes-ho al matí que és quan sol estar més net. Troba un moment en el qual la temperatura no estigui tan baixa per refrigerar l’espai si vius en un lloc de clima fred.

Els canvis poden semblar difícils però el temps és capaç d’ensenyar quines són les necessitats del teu bebè. Pren nota de les nostres idees per adaptar la teva casa a l’arribada del primer nen. Si estàs esperant un fill enhorabona! Esperem que segueixis els nostres consells.