Quins sòls són millor per a l’estiu?

A l’estiu vestim les nostres cases amb altres teixits més lleugers i més frescos. El tèxtil que incorporem a les finestres el llit o el mobiliari sempre és més suau i delicat que el de la resta de l’any. Busquem que les habitacions de les nostres llars respirin aire pur i la sensació que ens ofereixin sigui de frescor. Per això a més de vestir les habitacions també hauràs de tenir en compte altres elements tals com el sòl.

Així que per si encara no has decidit el sòl que vols col·locar tant en l’exterior com a l’interior de la teva llar a Canals Serveis Immobiliaris t’ensenyem els materials que t’ajudaran a combatre millor la calor a la teva casa.

Gres

Un d’ells és el sòl de gres. És una bona elecció per col·locar-ho en l’exterior de la casa al costat de la piscina ja que resisteix la humitat i a més té propietats antilliscants.

Porcelànic

D’altra banda pots trobar el sòl porcelànic amb acabat en fang. Aquest també és bo per a l’exterior encara que sempre pots posar-lo a l’interior de la teva llar.

Fusta o parquet: Encara que si hi ha un material adequat per a aquestes zones és la fusta. A més de ser un bon aïllant tèrmic i acústic proporciona ambients acollidors.

Ciment

En quant al ciment pigmentat és un material que pots utilitzar per decorar els sòls tant de l’interior com de l’exterior de casa teva. A més de fresc les seves rajoles poden ser de diferents formes geomètriques i colors la qual cosa les fan encara més atractives.

Per combinar diferents materials en les diferents habitacions de la casa pots escollir per exemple un sòl porcelànic amb acabat de pedra natural per a la cuina; laminatge en el saló i gres en l’exterior.

Quins colors s’aconsellen?: Finalment a l’hora de triar el color del sòl que col·loquis a casa si busques oferir una sensació de frescor en l’ambient decanta’t per colors clars. El blanc el beix són tons que ajudaran a crear zones fresques que convidaran a passar els dies d’estiu al costat d’un bon refresc.