Taxació pis online: descobreix quant val el teu immoble

En l’article d’avui volem parlar-vos sobre la taxació de pisos online que t’oferim a Canals, immobiliària de Cerdanyola.

Una fantàstica eina destinada tant a propietaris que volen vendre o llogar, com a compradors interessats a adquirir un habitatge a un preu just.

Et donem l’oportunitat de conèixer el preu de mercat de qualsevol habitatge de Cerdanyola o Ripollet gratis. Preparat?

Us donem tots els detalls a continuació!

Així funciona la nostra taxació de pisos online

Conèixer el preu actual que un habitatge té en el mercat és un dels primers passos per a iniciar qualsevol operació de compravenda o lloguer.

Un primer pas imprescindible que necessitaràs: 

  • Si estàs pensant a vendre. Et permetrà ajustar el preu del teu habitatge al mercat actual i així poder vendre-la ràpid.
  • Si la teva intenció és comprar un immoble. Podràs saber si el preu de venda és just. Aquesta informació de brindarà un major poder de negociació.
  • Si vols posar el teu pis en lloguer. Podràs fixar un preu ajustat que et proporcioni una bona rendibilitat.

Utilitzar el nostre valorador de pisos online és molt senzill, tan sols tens que: 

  • Escriure l’adreça o la referència cadastral.
  • Afegir les característiques de l’immoble.
  • Obtenir la teva valoració a l’instant.

Amb aquesta valoració gratuïta obtindrem un preu estimatiu que ens permetrà fer-nos una idea del valor real de l’habitatge. Volem aclarir que aquesta valoració en cap cas, substitueix a una taxació hipotecària, ja que aquesta sempre s’ha de dur a terme per una Societat de Taxació homologada.

taxació pis online

Vols comprar, llogar o vendre el teu pis a Cerdanyola? Et convidem a que descobreixis el seu preu amb el nostre valorador. Pots fer-ho de forma completament gratuïta i en tan sols 2 minuts. Obtindràs el valor a l’instant!

Valora el teu habitatge gratis, ara!

valorar pis cerdanyola