Vendre casa meva ràpid i al millor preu

Vendre casa meva ràpid i al millor preu”, aquest és el desig que tenen molts dels nostres clients. Un desig que han pogut fer realitat gràcies a la gestió que hem dut a terme des de Canals, la nostra immobiliària de Cerdanyola. Vols saber com ho fem? T’ho expliquem tot a continuació!

Com vendre casa meva ràpid i al millor preu? T’ho expliquem!

A Canals seguim una estratègia realment eficaç per a poder complir el somni que tenen els nostres clients, vendre la seva propietat de manera ràpida i al millor preu possible.

Per a això, seguim 7 passos clau que ens permeten aconseguir el nostre objectiu.

  1. Valoració del pis

Es realitza una taxació econòmica del pis basada en el mercat immobiliari actual. Utilitzem una base de dades per a obtenir el preu més just possible, i juntament amb el client, fixem la xifra final.

  1. Revisió de la documentació

La venda d’una propietat comporta la preparació de molta documentació. Ens ocupem de comprovar la documentació del registre de la propietat, verifiquem la informació del cadastre i tramitem el certificat energètic. 

  1. Realizació d’un reportage fotogràfic

Mostrar l’immoble de manera atractiva és un dels punts clau per a captar l’atenció del nostre futur comprador. És per això que realitzem un reportatge fotogràfic professional de l’habitatge i oferim als nostres clients el servei de Home Staging. També ens ocupem de preparar els plans de l’habitatge.

vender mi casa_inmobiliaria cerdanyola
  1. Disseny d’un pla de màrqueting

Preparem l’anunci perfecte per a publicar-lo tant en els principals portals immobiliaris com a la nostra pàgina web, on disposem d’una gran visualització de clients potencials de la zona.

  1. Gestió de clients potencials

Contactem amb tots els interessats en l’habitatge i ens quedem amb aquells compradors potencials per a concertar una visita.

  1. Assessorament legal i negociacions

Negociem el preu final i ens fem càrrec de tota la documentació necessaria pels tràmits legals que comporta el procés de venda.

  1. Venda de l’immoble

I finalment, redactem el contracte d’arres, coordinem l’escriptura amb el notari, i per descomptat, t’acompanyem en totes dues signatures.

Un procés rigorós i complet en el qual ens entreguem al 100% per a oferir als nostres clients el millor servei d’atenció personalitzat i per a garantir-los sempre la major satisfacció possible.

Confiar en CANALS és obtenir tranquil·litat, professionalitat i bons resultats. 

Parlem? Contacta amb la nostra immobiliària de Cerdanyola, estarem encantats de conèixer-te!