Consells per a vendre el teu pis de manera atractiva

Avui, des de Canals, immobiliària de referència a Cerdanyola, volem donar-te alguns consells perquè puguis vendre el teu pis el més ràpid possible. Com? Mostrant el teu habitatge de forma atractiva. Pren nota!

1.      La importància de l’ordre 

Sembla obvi, però és una cosa bàsica i indispensable. L’immoble ha d’estar tan ordenat com sigui possible per a donar una sensació d’amplitud i harmonia. D’aquesta manera, estarem ajudant als interessats a veure com és en realitat l’habitatge. En cas contrari, si l’habitatge està desordenat, pot provocar una sensació de rebuig. 

vender piso rápido

2.      Crear sensació d’espai

Aquest punt està molt relacionat amb l’anterior. Juntament amb l’ordre, és important que l’habitatge no presenti masses elements. Les cases que estan saturades de mobles, objectes decoratius, cables… donen la sensació de caòtiques. Un fet que no permet al comprador fer-se una idea dels espais reals. Si tens l’oportunitat de buidar l’habitatge abans de concertar visites i fer fotos, fes-ho. 

vendre el teu pis cerdanyola

3.      Estades clau: la cuina i el bany  

La cuina i el bany són dos de les estades que més informació donen sobre l’estat d’un pis, i moltes vegades, les que fan decidir al comprador si es queda o no amb ell. Presentar-les de forma cuidada i ordenada pot fer que el comprador s’animi a realitzar una oferta. En canvi, si presenten un aspecte antiquat, vell i poc atractiu, pot tirar-se enrere. És per això que moltes vegades val la pena plantejar-se una petita rentada d’imatge abans de posar el pis a la venda. A vegades un petit canvi pot millorar sensiblement la percepció del comprador. 

vender piso cerdanyola

4.      Controlar les olors

En el moment de la visita d’un possible interessat és clau cuidar els petits detalls. Com per exemple, les males olors, una sensació molt desagradable que involuntàriament genera sensacions negatives en la seva persona. Tracta d’evitar que una mala olor perjudiqui la possible venda. Alguns trucs? Ventilar i obrir les aixetes perquè no facin olor les canonades, sobretot si la casa porta temps tancada. Col·locar ambientadors o alguna espemla sempre ajuda. 

5.      Posar atenció a la pintura 

Tenir la casa amb la pintura de les parets en bon estat sempre suma. Si decideixes donar-li una capa de pintura perquè es vegi molt més bonica, és el moment d’apostar per colors blancs o neutres, sempre són un encert! 

vender piso en cerdanyola

6.      Treure partit als espais exteriors 

Ara més que mai, els balcons, les terrasses i els jardins són les zones que més criden l’atenció en un habitatge. És per això que cal posar molta atenció a presentar-les de manera atractiva: netes, ordenades, amb les plantes ben cuidades…  

vender piso cerdanyola

Si vols treure-li partit al teu habitatge i apostar per tot allò descrit anteriorment, a Canals t’oferim tots els serveis per a evitar-te qualsevol molèstia. Nosaltres ens encarreguem de tot! 

Contacta amb la nostra immobiliària a Cerdanyola i t’ajudarem amb tot. Vendre el teu pis de manera atractiva per a treure-li la major rendibilitat és possible amb Canals Serveis Immobiliaris.