Vendre pis amb hipoteca a Cerdanyola: 3 maneres de fer-ho

Un dels escenaris que se sol donar en el món immobiliari és el de vendre un pis que encara es trobi hipotecat. Una decisió que es pot dur a terme de diferents formes. Us expliquem com vendre pis amb hipoteca a Cerdanyola o en qualsevol altre lloc d’Espanya, a continuació.

Descobreix les 3 opcions per a vendre pis amb hipoteca a Cerdanyola

A la nostra immobiliària de Cerdanyola, ens hem trobat amb diversos casos de clients que han volgut posar a la venda el seu pis encara que encara es trobés hipotecat. 

Una decisió se sol prendre per diferents raons, com poden ser, el desig de comprar un altre habitatge, l’haver de mudar-se a una altra ciutat inesperadament o perquè la parella s’ha separat i tots dos volen vendre el pis que tenien en comú.

Com sabeu, a Canals, som especialistes en la venda de pisos a Cerdanyola, i també ho som en la venda de pisos amb hipoteques pendents. 

És el teu cas? Aquestes són les tres possibilitats per fer-ho!

Cancel·lar la hipoteca després de vendre la propietat

Podríem dir que aquesta opció és la més escollida pels propietaris. Existeixen dos escenaris:

  • Vendre-la a un preu superior del que es deu al banc. De manera que no es tindria cap problema en cancel·lar la hipoteca íntegrament.
  • Vendre-la per un preu inferior. Sol passar quan el mercat immobiliari ha canviat i el valor de l’habitatge s’ha devaluat. La part de deute que continuaria quedant pendent, passaria a considerar-se un préstec amb les seves pròpies condicions.

Que el comprador assumeixi la hipoteca pendent

Aquesta opció es coneix com a “subrogació de la hipoteca” i consisteix en que el comprador assumeixi el deute hipotecari restant. Serà el banc qui estudiï el seu perfil per a determinar que reuneix els requisits necessaris.

vender piso con hipoteca en cerdanyola

Apostar per una hipoteca pont

Probablement és l’opció més desconeguda i menys habitual, i és que s’han de reunir unes condicions molt concretes per a poder optar a ella. És a dir, el propietari que s’està venent el pis ha de tenir la necessitat d’adquirir-ne un altre de manera immediata. 

En comptes d’haver de pagar dues hipoteques, el banc et dona la possibilitat de pagar una sola quota inferior al que sumarien les dues juntes. A canvi, el propietari es compromet a vendre aquest habitatge en un període determinat de temps, i quan el vengui, la quota del nou pis passarà a ser la que seria amb una hipoteca normal.

vendre pis amb hipoteca a cerdanyola

Si és el teu cas i vols vendre pis amb hipoteca a Cerdanyola o en qualsevol altre lloc, a Canals, podem ajudar-te. Ens posem a la teva sencera disposició per a assessorar-te i acompanyar-te durant tot el procés de venda. Contacta’ns sense compromís!