Home staging, la clau per a vendre un pis ràpid

Podríem resumir el Home Staging com la tècnica per a accelerar la venda d’un habitatge. Una eina de màrqueting que cada vegada s’usa més en el sector immobiliari. Us expliquem les claus del Home Staging que et permetran vendre un pis ràpid, a continuació!

En què consisteix el Home Staging?

Si alguna cosa ens ha demostrat l’experiència que tenim en el sector immobiliari, és que la preparació d’un habitatge pot agilitar, i molt, la venda d’una propietat. Una estratègia per la qual cada vegada més propietaris aposten i amb la que s’aconsegueix treure el màxim partit a un habitatge, ja sigui de compra o de lloguer.

vender piso rápido

El Home Staging és una tècnica importada dels Estats Units que va arribar a Espanya durant l’època de la crisi econòmica. 

Amb els anys, ha anat cobrant cada vegada més protagonisme. I és que en un mercat amb una gran oferta d’habitatges, s’ha de destacar d’alguna manera per sobre de la resta. I una manera de fer-ho, és presentant la propietat de manera molt més atractiva.

Moltes vegades passa que l’habitatge es converteix en un magatzem de mobles que al propietari no li interessa tenir en la seva pròpia casa, o que, en el cas de les herències, els mobles i l’aspecte general de l’habitatge es torna antic i desactualitzat. En tots dos casos, és molt probable que el possible interessat no presti massa atenció.

En canvi, un pis bonic i acollidor a primera vista, cridarà molt més l’atenció del comprador o inquilí interessat durant el seu procés de recerca.

Segons un estudi de l’Associació de Home Staging España, els serveis de Home Staging poden accelerar unes vuit vegades el periode de venda d’un habitatge. Increïble, veritat?

La clau per a vendre un pis ràpid

vender piso rápido cerdanyola

A Canals oferim el servei de Home Staging als nostres clients. Amb ell aconseguim millorar la imatge dels seus habitatges amb una posada en escena acollidora i d’allò més visual. 

L’objectiu del Home Staging?

  • Projectar una imatge bonica i acollidora de l’habitatge a través de les fotografíes.
  • Aconseguir un estil decoratiu que s’adeqüi a tota mena de clients 
  • Despertar l’interès dels possibles compradors o inquilins.
  • Vendre o llogar la propietat molt més ràpid.

Vols que el teu pis causi la millor impressió possible perquè es vengui el més aviat possible? Contacta amb Canals, la teva immobiliària a Cerdanyola de confiança, i t’ajudarem a fer-ho possible!