Els tres imprescindibles per decorar una habitació infantil compartida

Quan ampliem la família és lògic que l’espai es redueixi i haguem de implementar mesures que ens permeti satisfer les necessitats que presentem. Això pot tenir com a conseqüència que si abans els nens dormien en habitacions separades ara hagin de compartir una única estada. En conseqüència notaràs que és molt més complex que la seva habitació infantil estigui recollida i organitzada.

Per poder ajudar-te a Canals Serveis Immobilaris volem oferir-te diversos consells bàsics que et serveixin per aportar calma i organització als petits de la casa.

Encara que els teus fills hagin de compartir habitació és important que cada un tingui el seu propi espai. Independentment de la seva edat cal que es preservi una zona per a cada un d’ells on puguin exposar els seus gustos i interessos.

En aquesta zona és on mostraran pinzellades del seu caràcter ja que s’ubicaran les seves joguines els seus llibres o els seus objectes personals. Per poder dotar-los d’aquesta condició t’aconsellem que mantinguis divisions virtuals dels espais dividint les calaixeres els armaris i prestatgeries en dos. D’aquesta manera sempre conservaran la seva individualitat tot i haver de compartir-los amb un altre.

És evident que les tasques escolars són una cosa que acompanyaran als teus fills durant molts anys. Una gran opció és incloure en aquest espai una taula d’estudi que sigui prou àmplia com perquè tots dos puguin ocupar-la. Es tracta de crear un espai de coworking on se sentin còmodes i disposen de tots els estris necessaris per completar les seves activitats perfectament.

En les estances menys àmplies cal aprofitar tot l’espai disponible per poder instal·lar els llits dels nens. Depenent de l’amplitud de l’habitació podràs decantar-te per les funcionals lliteres que s’adapten a la perfecció a qualsevol espai o les versàtils llits niu. Les dues opcions et garanteixen que optimitzar a l’màxim els metres disponibles i mantenir el nivell d’organització que necessiten.

Tot i que les múltiples reivindicacions dels teus fills per convèncer per tenir habitacions individuals sigui una constant en els propers anys et garantim que els jocs les rialles i la complicitat també hi seran presents.