Cambra de la Propietat de Cerdanyola

En el nostre article d’avui, volem parlar-vos sobre la Cambra de la Propietat de Cerdanyola. Sabies que és una entitat sense ànim de lucre de la que pots beneficiar-te si ets propietari? Us donem tots els detalls a continuació!

Cambra de la Propietat de Cerdanyola: en què em pot beneficiar?

inmobiliaria cerdañola del valles

A Canals, immobiliària de referència a Cerdanyola, ens agrada recomanar-vos i informar-vos sobre aspectes que poden ser del vostre interès. És per això que, no volíem deixar de descobrir-vos una de les entitats més interessants per als propietaris.

El nom oficial de la Cambra de la Propietat de la nostra ciutat és “Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell i Comarca”, ja que no sols opera a Cerdanyola, sinó que abasta més poblacions de la comarca.

Com us avançàvem al principi d’aquest post, es tracta d’una organització sense ànim de lucre que té un únic objectiu, defensar els drets dels propietaris d’immobles urbans que estiguin associats a ella. 

Està completament al servei dels propietaris, als qui representa no sols per a poder defensar els seus interessos, sinó també per a ajudar-los a resoldre qualsevol qüestió de caràcter tècnic o legislatiu que estigui relacionada amb la seva propietat, ja sigui un habitatge, un local o un solar.

cambra de la propietat cerdanyola del valles

Què has de fer per a associar-te a la Cambra de la Propietat?

Són molt pocs els requisits que cal complir per a poder ser membre de la Cambra de la Propietat de Cerdanyola.

  • En primer lloc, has de ser propietari d’un immoble que es trobi dins de les poblacions que engloba l’entitat.
  • En segon lloc, dipositar una quota anual en concepte d’afiliació.

camara de la propiedad de cerdanyola

Per qui és gestionada?

L’òrgan de decisió de la Cambra és l’Assemblea de Socis Compromissaris. Encara que, la gestió de la Cambra de la Propietat de la nostra ciutat està en mans d’una Junta de Govern.

En tots dos casos, tots els seus membres es renoven de manera periòdica. En el cas de l’Assemblea, els socis es renoven mitjançant un sorteig públic, i en el cas de la Junta de Govern, a través d’un procés electoral.

Un conjunt de professionals altament qualificats que estan al servei dels propietaris immobiliaris de la zona.

camara de la propiedad de cerdanyola

En resum, podríem definir la Cambra de Propietat de Cerdanyola com un instrument de total confiança, solvent i completament eficaç.

Compta amb tres ubicacions: 

Cámara de Sabadell
Sabadell (Barcelona)
C/ Narcís Giralt, 50

Delegació a Cerdanyola
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Passeig Cordelles, 33

Delegació a Granollers
Granollers (Barcelona)
Carrer de Girona, 56